Om oss

Posterbutiken

Din Destination för Estetik och Kvalitet

Välkommen till Posterbutiken, där varje poster och ram berättar en historia.

Grundat av passionerade konstälskare och heminredningsexperter, har Posterbutiken sedan starten haft ett enkelt men ambitiöst mål: att förvandla tomma väggytor till talande konstverk. Från vårt huvudkontor i Sverige har vi blivit en ledande aktör inom branschen, och är stolta över att ha skapat ett varumärke som står för kvalitet, innovation och stil.

Varför Välja Posterbutiken?

Autentisk Kvalitet: Varje poster i vårt sortiment är tryckt på högkvalitativt papper, och våra ramar är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet och estetik. Vårt team arbetar ständigt med att utforska nya material och tekniker för att leverera bästa möjliga produkt till dig.

Unik Design: Vi tror på originalitet. Hos oss finner du en mängd exklusiva designer, skapade av talangfulla artister från hela världen, som du inte kommer att hitta någon annanstans.

Kundcentrerad Filosofi: Vi sätter alltid kunden i fokus. Vår dedikerade kundtjänst ser till att varje steg i din shoppingupplevelse blir smidig, från att välja din perfekta poster till att den levereras säkert till din dörr.

Miljöansvar: Vi är engagerade i att minimera vår miljöpåverkan. Därför använder vi miljövänliga material och produktionsmetoder i så stor utsträckning som möjligt.

Global Räckvidd med Lokal Känsla: Trots att vi levererar posters och ramar till kunder över hela världen, behåller vi alltid den personliga touchen och den uppmärksamhet till detalj som man kan förvänta sig av ett lokalt företag.

I en värld där väggar ofta är tysta, strävar Posterbutiken efter att ge dem en röst, en personlighet, och en känsla. Vi tror att varje hem förtjänar konstverk som speglar dess invånares passion, drömmar och önskemål. Och med varje poster och ram vi säljer, hoppas vi göra just det.

Tack för att du valde Posterbutiken. Vi ser fram emot att föra in en värld av färg, form och fantasi in i ditt hem..