10 TIPS TILL HUR DU KAN INREDA DITT HEM MED POSTERS

10 TIPS TILL HUR DU KAN INREDA DITT HEM MED POSTERS!

 

Tema & Färg: Börja med att välja ett tema eller en färgpalett. Det kan exempelvis vara natur, abstrakt konst eller kanske citat. Genom att hålla dig till ett tema eller en färgpalett skapar du en röd tråd genom hela rummet.

Gallery Wall: Skapa en gallerivägg där du kombinerar olika posters i olika storlekar. Genom att variera storlekar och motiv får du en spännande och dynamisk vägg.

Rama in: Välj ramar som kompletterar dina posters. En enkel svart eller vit ram kan lyfta fram motivet medan en guld- eller träram kan ge mer karaktär.

Nivåskillnader: Häng inte alla posters på exakt samma höjd. Prova att placera några lägre eller högre för att bryta upp och ge dynamik.

Kombinera med hyllor: Placera några posters lutade mot väggen på en hylla. Det ger ett avslappnat och modernt intryck.

Storlek spelar roll: Använd stora posters för att göra ett statement i rummet, och mindre posters för att fylla ut och komplettera.

Håll det personligt: Inkludera posters som speglar din personlighet, intressen eller minnen. Det kan vara en poster från en konsert du varit på, eller en plats du besökt.

Utnyttja hörn och små utrymmen: Smala vertikala posters kan passa perfekt i trånga utrymmen eller hörn där det annars kan vara svårt att placera konst.

Rumsspecifika posters: Välj motiv som passar rummet. Exempelvis matrelaterade posters i köket, eller avslappnande naturbilder i sovrummet.

Byt ut regelbundet: Ett av de bästa med posters är att de är relativt billiga. Det gör att du enkelt kan byta ut dem när du känner för en förändring, eller med årstiderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *